Press "Enter" to skip to content

(VIDEO) Mahira nakon udaje: “Moj suprug je moja nagrada, za sve godine iskušenja koje sam imala…

Mahira Ahmiš je izazvala veliku pažnju javnosti zbog brige i podrške koju je pružala svom bolesnom suprugu Esedu koji je preminuo u martu 2022. godine od posljedica multiple skleroze.

Mahira se potom ovih dana ponovo udala za Saladina Hajdarpašića, a njena je udaja izazvale brojne ružne reakcije na društvenim mrežama.

Prvi put nakon udaje govorila je za Face TV te kazala da se nije udala zbog finansijske koristi.

“Nisam se udala radi finansijske koristi. Nisam se udala zbog medija. Udala sam se jer mi je potreban muškarac u smislu podrške, porodice. Želim da budem sretna. Moj suprug je moja nagrada, za sve godine iskušenja koja sam imala. Ono što želim da istaknem da mene niko na to nije natjerao već sam živjela taj način života, svojevoljno. Moj život bi mogao biti motivacija drugim ljudima.

Ljudi vole da gledaju drame, razore, svađe i nekako jasno je da sve mogu oprostiti samo uspjeh i sreću nikada ne mogu. Moj novi suprug je očitao lekciju drugim muškarcima. Pokazao je šta znači slijediti sunnet poslanika Muhammeda. Pokazao je kako se staje uz svoju ženu, ženu koja je udovica i kako se štite djeca te žene i u ime Allaha ih je prihvatio kao svoje”, kazala je Mahira u razgovoru za Face TV.

Ispričala je i kako je upoznala supruga.

“Nisam ga upoznala na ulici kako neki misle. Bila je jedna od humanitarnih akcija za jednog dječaka koji je imao želju da me upozna. Onda se moj sadašnji muž javio i rekao da želi da učestvuje. Prije toga smo se sasvim obično dopisivali. Najveći njegov sin je kad sam pošla na umru, on je rekao da bilo šta ako bude trebalo meni i djeci da ga zovemo”, kazala je Ahmiš.

Radio Sarajevo

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *