Press "Enter" to skip to content

(VIDEO) ONI KOJI NAJMANJE IMAJU, NAJVIŠE DAJU: OD PROSJAKA JE TRAŽIO NOVAC ZA HRANU, A GEST KOJI JE USLIJEDIO ODUŠEVIO JE MNOGE

Tokom naših najmračnijih trenutaka moramo da se fokusiramo da vidimo svjetlo – napisao je srbijanski jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, ispod svog videa u kojem je snimio svoj humani gest, izazvavši tom prilikom brojne rekacije kod ljudi.

Naime, Čoda je objavio video snimak na svom Instagram profilu u kojem prilazi prosjaku u centru Beograda, a ono što je uslijedilo rasplakalo je najprije prosjaka, ali i mnoge ljude koji su imali prilike da pogledaju video.

Jedno pitanje, jel imate nešto sitno da mi date da pojedem pošto nisam ponio pare. 20 dinara? – pitao je Čoda starijeg muškarca kom je prišao na ulici.

Gest rasplakao prosjaka

Prosjak koji se predstavio kao Dragiša, ni sekunde nije razmišljao, odmah je jutrjuberu dao 20 dinara, međutim ono što je uslijedilo rasplakalo je prosjaka.

Hvala, iako nemate, opet ste mi dali, hvala vam, sve najbolje. Ovaj, ne trebaju mi stvarno 20 dinara, šalim se, vratiću vam ovo i želim da vam dam 4.000 dinara, pošto ste vi meni dali, hvala vam od srca – rekao je Čoda prosjaku.

Ne vjerujući šta se desilo, prosjak Dragiša počeo je da ljubi ruku jutjuberu i u suzama rekao:

– Ja nemam nigdje ništa, živim na ulici, nemam nigdje nikog – kroz plač je rekao prosjak.

Dalje na snimku može se vidjeti kako su Jutjuber i Dragiša još malo popričali, te se na kraju razgovora pozdravili srdačnim zagrljajem.

“Dragi Giša, idi ostavi mu češće”

Ispod videa uslijedili su brojni komentari.

“Skidam ti kapu za ovo”, “Dragi Giša…idi ostavi mu češće po koji dinar, vidi se koliko znači čovjeku!”, “Bravo”, “Ovaj video mora da se doživi”, “Rasplaka me”, “Živ bio, brate”, Svaka ti čast”, samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod objave.

Ipak, bilo je i onih koji su mu zamjerili zašto je svoj gest snimao.

“Oni koji pomažu ne snimaju i ne rade javno to, ne hvale se. Nisi lud dobro znaš, ovo jeste za pohvalu što si dao ali ne na ovakav način”, “Samo se nadam da ovo radiš i kad i van kamere. Ako radiš, ti si jedna dobra osoba”, bili su neki od komentara, piše Blic.

https://www.instagram.com/reel/CsQng22om8g/?utm_source=ig_web_copy_link

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *