Press "Enter" to skip to content

VIDEO Pogledajte kako je TV voditeljica podržala žene žrtve zlostavljanja

Voditeljica Jelena Obućina jučerašnju emisiju “Pregled dana” NewsmaxAdria počela je neuobičajeno – šutnjom i time poslala jednu fenomenalnu poruku.

Naime, nakon “Dobra večer”, Obućina je zašutjela i ta tišina trajala je 15–tak sekundi. Zatim je podsjetila na sve one događaje, nepravde, laži i obmane na koje su građani ošutili, ne podignuvši glas. Među najnovijima je slučaj mlade glumice Milene Radulović koja je hrabro istupila i u svojoj ispovijesti objelodanila da joj je pedagog i profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina.

“Neprijatno je, ali mi smo navikli šutjeti, kad nam kasne plaće, kad nosimo pelene zbog 300 eura, kad fotografiramo glasačke listiće, kad su piloti proglašeni za alkoholičare, kad nemamo vodu za piće, kad nam truju rijeke, kad nema mjesta u bolnicama, kad nas tuku na protestima, kad drugi viču ocu poginulog radnika, kad Jutki aplaudiraju, kad kompletni idioti sruše deo grada, kad je tetka poslala pare iz Kanade, kada su bakljade na krovovima dok smo zaključani, kad je Obradović sataniziran, kad je Jovanjica procvjetala, kad nestane snimka s naplatne rampe i iz Kosovske Mitrovice, kad nas lažu o koroni, kad nas svađaju sa susjedima.

Mi šutimo kada ne bismo smjeli. I zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su šutjele? Nemate pravo, nego ih podržite da progovore kad god da su spremne”, rekla je Jelena Obućina u uvodu najnovije emisije “Pregled dana” na NewsmaxAdria.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *