Press "Enter" to skip to content

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO MIŠO TUČE KOMŠINICU ZUHRU U TUZLI: “STARICA SE POKUŠALA ODBRANITI GRABLJAMA ALI NIJE USPJELA”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se porodica Turkušić koja tvrdi da ih komšija Mišo Jurišić svakodnevno maltretira. Nemili događaj se desio u prostoru porodične kuće Turkušića kada je navedeni gospodin po ko zna koji put pretukao nedužnu stariju ženu.

Nemili događaj desio se jučer 25.2.2023. godine u tuzlanskom naselju Krojčica.

Kako tvrde, više puta su ovakve slučajeve prijavljivali nadležnim organima MUP-a TK ali reakcije nikada nije bilo. Zuhrina djeca postavili su video nadzor na objekat kako bi snimili maltretiranje od strane komšije Miše.

“Ja nažalost ne živim u BiH, zato se Mišo ubezobrazio i osilio pa može da maltretira moju majku i zato smo i postavili kamere na kuću iz tog razloga najviše. Bojim se da je ne ubije sljedeći put. Toga me je najviše strah jer nema ko da ih zaštiti. Otac mi je nemoćan jer je bolestan. Ima li iko da mi pomogne” – počinje priču za portal Crna-Hronika Medina, kćerka napadnute starice.

“Moji roditelji i mi smo preživili rat živili u Republici Srpskoj. Sa Srbima na toj teritoriji, dvije i po godine niko nije pravio probleme, niti je udarao a sad u Federaciji dođe komšija Srbin i maltretira stariju ženu. Istuko je na kraju gdje zena ima bolove od njegovih udaraca. Niko mu ništa ne može, ni država ni policija. Zašto kada imamo zakone, imamo organe reda i mira, ali opet ništa…” – počinje svoju tužnu priču Zuhrina kćerka za portal Crna-Hronika.

U Tuzli je jučer Mišo Jurišić pretukao Zumru Turkušić i to se dešava već peti put i nikako neće ni da ga kazne, ni pritvore zato molim vas da ovo objavite. Žena ima muža bolesnog na postelji koji joj ne može pomoći.

“Ako izađe da bilo šta uradi u svom dvorištu napadne je i udara. Žena to više ne može da podnese psihičkii. Jučer ju je istuko opet. Ima modrice po tjelu, bolove u vratu i oko zatvoreno. Sinoć je išla u hitnu jer ima jake bolove, plus ima bolesnog muža.

Zato sam se obratila vama, da vi makar objavite ovo, da svi vide šta se dešava.

Pogledajte šta su zabilježile kamere.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *