Press "Enter" to skip to content

VIDEO Pojavila se bizarna snimka na kojoj traktor vuče tenk: “Ukrajinci su tvrd orah”

OLEXANDER Sherba, nekadašnji ukrajinski ambasador u Austriji, na svom je Twitter profilu objavio kratki video na kojemu netko traktorom vuče tenk, a nepoznata osoba to pokušava spriječiti.

Nije potvrđeno je li snimka autentična, ali je zaista neobična.


“Ako je ovo istina, ovo je prvi tenk ikada ukraden traktorom. Ukrajinci su tvrd orah”, napisao je Sherba na svom Twitteru. Video se brzinom munje počeo širiti Twitterom, te je njegovu objavu u manje od deset minuta podijelilo dvije tisuće ljudi.

Zatim su se na Twitteru počele pojavljivati snimke u kojima se tvrdi da zapravo Rusi svoje tenkove vuku traktorima, budući da je snimljen sličan traktor sa slovom Z na sebi.
https://twitter.com/rafty40/status/1498026315500371979?s=20&t=WqJPQ7LpsZntGNLU-vkKrw
Inače, Ukrajina je top tema na Twitteru. Na temu Ukrajine u posljednjih je 24 sata napisano je više od četiri milijuna objava, a tamošnje vlasti s javnosti komuniciraju uglavnom putem Twittera. Zahvaljujući Twitteru, Ukrajinci su dobili i satelitski internet.

Elon Musk je, podsjetimo. u objavi na Twitteru napisao da je njegova grupacija SpaceX aktivirala internetsku uslugu Starlink u Ukrajini i da njegova kompanija šalje opremu u tu zemlju. Muska je satelitski internet tražio Mihajlo Fedorov, dužnosnik ukrajinske vlade.

“Usluga Starlink je sada u funkciji. Drugi terminali su na putu”, objavio je u poruci na Twitteru vlasnik Tesle i svemirske agencije SpaceX-a. Deset sati ranije zamjenik ukrajinskog premijera Mihailo Fedorov pozvao je milijardera na društvenim mrežama da pošalje Ukrajini Starlinkove stanice.
Index.hr

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *