Press "Enter" to skip to content

(VIDEO) POTRESNI VIDEO MAJKE ČIJA JE KĆI BILA U PLATONSKOJ VEZI S KOSTOM: “NE LAŽITE VIŠE, BIO JE VOLJEN. BILA JE ZALJUBLJENA DJEVOJČICA U NJEGA”

Majka jedne učenice OŠ Vladislava Ribnikara, koja se nalazila među imenima učenika na popisu 13-godišnjeg napadača Koste Kecmanovića, počela je vikati dok je stajala među građanima koji su se okupili da bi ostavili cvijeće i zapalili svijeće za ubijene,

Uzrujao ju je natpis raširen na školskoj ogradi na kojem piše: “Razgovarajte s djecom”.

“Bio mi je u kući, sklonite te laži! Razgovarali su roditelji! Roditelji su razgovarali s njim! Ne lažite više! Nije bio zlostavljan, bio je voljen. Bila je zaljubljena djevojčica u njega!” vikala je iz sveg glasa među gomilom učenika.

Nakon toga novinarima je pojasnila što ju je izbacilo iz takta i kazala kako je njezina kći bila u platonskoj vezi s Kostom K. i kako je poznavala i njegove roditelje.

“Ona je išla s njim u taj klub, viđali su se, družili platonski dva mjeseca”, kazala je i dodala da je Kosta dolazio kod njih kući. “Ja dvjesto puta ulazim u sobu, što pričate, ‘lijepe priče pričamo’ i tako dalje” rekla je.

“On je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete. Moja kćerka mu je bila na spisku”, rekla je uplakana žena iz glasa.

Dodala je i kako se svaki tinejdžer osjeća izopćen u nekom trenutku.

“Pravite od ovoga što hoćete, ali barem recite istinu. A ne ‘razgovarajte s djecom’. Razgovarali su s njim. Dva vrhunska intelektualca, zašto ne bi”, rekla je i potvrdila da je okidač za njezinu reakciju bio transparent “Razgovarajte s djecom”.

Na pitanje novinara je li poznavala roditelje napadača kazala je: “Da, čekali smo ih zajedno iz kampa.”

@luka_laban

#masakr #ubica #mediji #tragedija #djak #skola #beogradnavodi #beograd #srbijafyp #srbijatiktok🇷🇸 #srbija🇷🇸 #srbijatiktok #srbija🇷🇸 #srbija

♬ original sound – Luka Laban

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *