Press "Enter" to skip to content

(VIDEO) UROŠ BLAŽIĆ PRIZNAO KRIVICU: NAVEO DA JE TO URADIO KAKO BI ZAPLAŠIO STANOVNIŠTVO

Mladić (21) koji su sumnjiči da je na području Mladenovca i Smedereva ubio osam, a ranio 12 ljudi, priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu izvršenje krvičnih djela.

“Osumnjičeni je na saslušanju, između ostalog, naveo da je upotrebom automatske puške i pištolja na tri lokacije na teritoriji Smedereva i Mladenovca – u Malom Prašju i Dubini, pucao na više osoba koje su se nalazile u grupi, a koje nije poznavao, da bi, kako je rekao, zaplašio stanovništvo”, saopštili su iz Tužilaštva, prenosi RTS.

On se sumnjiči da je u četvrtak, 4. maja, u kasnim večernjim satima na teritoriji Smedereva i Mladenovca hicima iz automatskog oružja ubio osam, a pokušao da ubije još 12 osoba.

U saopštenju se dodaje da je prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena veća količina oružja i municije, dok je prilikom bjekstva sa lica mjesta, najprije neovlašteno koristio tuđe motorno vozilo, a potom u blizini naplatne rampe “Mali Požarevac” prijetio bombom taksisti i putnici u tom vozilu koja je bila u drugom stanju.

Iz Tužilaštva navode da je osumnjičeni na takav način prinudio vozača taksija da ga odveze do sela na teritoriji opštine Kragujevac, gdje je osumnjičeni u toku prijepodnevnih satima u petak, 5. maja, i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka.

Nakon saslušanja sud mu je odredio pritvor.

@crnahronikainfo

Traži se Uroš Blažić. Ovaj 21. godišnjak imao je furku kao i večina mladih u Srbiji. Idol mu je Kristijan Golubović, a životna vodilja bio mu je film “Južni vetar” u kojem se promovira srbijanski kriminal. Također na društvenim mrežama pojavio se i video kako u zimskom vremenskom periodu, pliva u hladnoj rijeci te govori kako je on mali Kristijan.

♬ original sound – CRNA Hronika

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *