Press "Enter" to skip to content

VISOČKI MAJSTOR PRODAJE AUTOMOBILE KAKO BI KUPIO PAKETIĆE ZA NEZBRINUTU DJECU

Asim Tica Vranac, majstor koji se u Visokom bavi restauracijom automobila. Čitav svoj život je podredio automobilima i važi za jednog od najboljih autolimara i lakirera na području centralne Bosne.

Prije nekoliko dana je pokrenuo humanu akciju u okviru koje prodaje svoje automobile, a novac koji dobije za njih planira donirati domovima za nezbrinutu djecu i Zenici.

Prodajem četiri automobila: Passat 93, Peugeot 404, Simca i Sirocco-a. Od prodaje automobile ide sve u humanitarne svrhe. Pravit ću paketiće za nezbrinutu djecu u Zenici.

Ko želi da učestvuje i da ima sevad od ovoga, ovo mu je prilika. Ima oko 90 djece raznih uzrasta od 0 – do 18 godina. Kupio sam odijelo Djeda mraza i lično ću da nosim u Zenicu. Ta djeca imaju a ustvari nemaju roditelje i ja želim da ih obradujem barem na jedan dan da budem njihov roditelj iz vašu pomoć naravno.

Ako auta ne prodam do 21.12. sam ću da organizujem paketiće i ostalo šta je potrebno djeci. Mnogima će se ova ideja svidjeti, a mnogima neće jer ispadam kao da se hvalim. Ja ću samo reći neka svako ispred svojih vrata pomete i neka onda piše o meni. Hvala svim prijateljima širom svijeta što me prate i razumiju moje objave u potpunosti. Volim vas sve redom, Vaš autolimar Tica Visoko.

PS: Ne mogu pojedini zapaliti koliko ja mogu podijeliti i hvala ti od srca ❤️❤️❤️❤️❤️ – izjavio je Asim Vranac zvani Tica.

Ovim pasusom na kraju, osvrnuo se na Bojana Gajića koji je zbog teških riječi koje su pale sa Asimom Ticom zapalio svoj automobil. Više možete čitati ovdje

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *