Press "Enter" to skip to content

VUČIĆ PONOVO ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: NISAM JADNIK, MOLILI SU ME DA…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izazvao brojne reakcije i šale na društvenim mrežama zbog fotografije iz Davosa s panela o Zapadnom Balkanu. Fotografija prikazuje Vučića kako od svih prisutnih jedini sjedi sam.

U izjavi za medije Vučić se osvrnuo na činjenicu da je sjedio sam pa rekao da su ga molili da sjedne u prvi red, ali da on to nije htio.

Tamo sam birao sam gdje ću sjesti iako su me tri puta molili da dođem u prvi red, ja to nisam želio. Ali to je jedna od stvari koja mi je zabavna. Kada imate teške razgovore i kada razmišljate o tome, za mene je to dio dobre zabave. Zašto?
Pa kada vidite da politički protivnici nemaju ništa za reći o vašem radu, rezultatima, znanju jezika, onda misle da su se dočepali nečega misleći da su svi površni kao i oni. Nije bitno gdje sam sjeo. To nije suština… Nećete se dopasti učitelju ako sjedite u prvom redu, već je to pitanje vašeg znanja – rekao je Vučić, piše Nova.rs.

“Nisam bijednik da me se treba žaliti”

Srbijanski predsjednik je naglasio da nije “jadnik, bijednik i nesretnik” kojeg treba žaliti.

Smeta vam snažna Srbija i to što nisam dio čopora i što neću govoriti da su neki lideri luđaci. Ovdje je popularno da se kaže da je Putin luđak, a ja u tome neću sudjelovati – kazao je Vučić.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *