Press "Enter" to skip to content

Vučić: Tekst u New York Timesu je poruka da me CIA gleda i prati

“Tekst New York Timesa je poruka ‘CIA te gleda'”
Voditelj mu govori kako “kao da je netko htio napraviti paniku u Srbiju”, pa je tako uspio povezati tekst objavljen u New York Timesu o Vučićevim vezama s mafijašima s pokoljima u Beogradu i Mladenovcu.

“Ja ne volim takvo povezivanje. Ali ne isključujem tu mogućnost”, rekao je na to Vučić, pa dodao kako “očekuje velike probleme oko Kosova i Metohije krajem mjeseca”.

“Besmisleni tekst u New York Timesu je naručen prije pet mjeseci”, ustvrdio je Vučić, kazavši kako se radi o “lažima koje su već ovdje objavljivali da bi sakrili svoju povezanost s Belivukom”. “To je poruka ‘CIA te sprema, CIA te gleda”, nisam uplašen budalaštinama koje ste ispisali”, rekao je Vučić.

“Borit ću se za našu zemlju, a vi nastavite lagati. Kažu Vučić išao pa se tukao na stadionu. Kada je moj dobar prijatelj ubijen, okrenuo sam se učenju i školi, ali prije toga nisam bio dobar primjer djeteta, to nije tajna. U jednoj regionalnoj zemlji su mi rekli da imaju dosje, a ja sam im rekao ‘molim vas, objavite’. Privodili me zbog tuča po stadionu, ništa strašno”, rekao je srpski predsjednik.

Dodao je da je sada vrijeme da se Srbija uzdigne i da pamti djecu koja su ubijena, a ne monstrume koji su počinili dva zločina. Rekao je da Srbi nikada neće oprostiti, a oni koji su počinili dobit će zasluženo mjesto tamo gde zaslužuju do kraja života.

“Te dve tragedije sjećat ćemo se i za godinu i za dvije… Ovo je najteže razdoblje koje je naš narod teško podnio, pali smo, ali ćemo se podići. Amerika 11. rujna kada je bila udarena uz sve propuste službi promijenila je način života, bili su ujedinjeni. Nitko nije optužio Busha, digli su se i pobijedili Islamsku državu. Isto tako i u Australiji, Norveška također… Mi smo emotivan narod i ovo nas je teško pogodilo, ali moramo se podići, ovo je tek poluvrijeme. Moramo se vratiti i baviti ekonomijom, radom i napretkom. Moramo zapamtiti stradalu djecu, a ne djecu monstrume”, kazao je Vučić.

Index.hr

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *