Press "Enter" to skip to content

VUKANOVIĆ: GURAJU NAROD JEDNI NA DRUGE DA BI GINULI ZA NJIHOVE MILIJARDE

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, u svom blogu je prokomentirao današnje proteste na četiri lokacije na entitetskoj liniji.

Vukanović ističe da je pozadina svega nova milionska kombinacija za pljačku naroda, te je dodao kako vlast u RS “na silu upisuje radnike na spiskove i primorava ih da idu na protest”.

“I dok se dezerteri i ratni profiteri spremaju da prvi put dođu na nekadašnju prvu liniju, osim kad su švercovali cigarete, naftu i kafu, vrše novu prinudnu mobilizaciju članstva svojih stranaka i podanika da dođu na proteste i blokade, u sjenci se prave nove milionske kombinacije za pljačku naroda.

Spot i muzika, koja podsjeća na ratne godine, je posebno zastrašujuća i opasna, pokazuje da nemaju ama baš nikakvih skrupula. Širom Srpske radnici javnih preduzeća i članovi stranaka režima na silu se upisuju na spiskove i primoravaju da danas u 18 časova blokiraju put na entitetskoj liniji na više mjesta, čime će najviše štete nanijeti svojim komšijama, prijateljima i rođacima koji rade u Federaciji”, napisao je Vukanović na svom blogu.

Potom je dodao:

“Jadan li je ovaj narod, navodi dalje, koji samo ćuti i gleda, kao da mu je bilo malo ratova, stradanja, tenzija i strahova, a kome zlo, okupatori, izdajnici i nesreće naroda ne daju ni na trenutak da predahne, živi u miru životom dostojnim čovjeka. Apeliram na sve da danas budu mirni, da ne bude nikakvih provokacija i incidenata. Molim pristalice režima da se odupru pritiscima i ne idu na besmisleni skup i blokade puteva, jer tako ponižavaju sebe i svoje porodice, koje se stide, prave štetu komšijama i prijateljima”, zaključio je.

@n1bih

Vukanović: Guraju narod jedne na druge da bi ginuli za njihove milijarde, da ne bi pričali o pljački #bosnaihercegovina #protesti #nebojsavukanovic #n1bih #N1info #Fyp #postforyou

♬ original sound – N1 BiH – N1 BiH

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *