Press "Enter" to skip to content

YOUTUBER AMIR HADŽIĆ MORA U ZATVOR?

Kako je naglasio u statusu na Fb, morat će odslužiti zatvorsku kaznu. Njegov status prenosimo vam u cijelosti:

– Upravo sam se vratio sa ročišta iz suda u Gračanici, gdje je ulogu glavnog cirkusanta vodio sudija Husejin Šerbečić, sluga kriminalne hobotnice koja nas je dovela do stanja u kojem se nalazimo, a koji je već ranije optuživan za seksualno uznemiravanje kolegica na poslu.

Prvo me pokupila sudska policija u onaj zadnji dio kedija, ko kakvog ćuku, valjda da se ne mogu obadat iza. Ja se tek probudio, niko da ponudi kafom, cigarom, sramota da nemate kafe aparata u sudu.

Zatim je počelo suđenje na kojem mi je saopšteno da dolazi do opoziva uvjetne kazne i sad valja ić u zatvor. Naknadno će mi javit presudu zatvora, međutim zatvor ne briše novčanu kaznu, tako da valjda kad izađem iz zatvora, opet idem u zatvor i tako sve infinity loop. Ja kako sam skonto, ako zatvor ne briše novčanu kaznu, to znači da doživotno idem u zatvor, valjda.

Zamislite sudiju Husejina Šerbečića, koji na ročištu u sudu koristi fraze; “Izbićemo mi to tebi iz džepa”, “ja takve volim” i slično.

Nisam upućen, jel to kodeks ponašanja u sudnici? Osjećam se ugroženo na više načina, ne znam kakve se sudiji misli vrte po glavi.

Još jedna upečatljiva rečenica je da najviše voli ovakve kao ja, kojima ništa u državi ne valja a pokradoše je. Tu ga upitam, jesam li ja to nazvan lopovom, kaže jesi.

Kad izađem iz zatvora, vraćam se 100% na YouTube. Prvi video je o sudiji Husejinu Šerbečiću i njegovoj karijeri. Nasmiješi se sudija, postaješ nam popularan pod stare dane, napisao je Hadžić.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *