Press "Enter" to skip to content

“ZA OVU DRŽAVU JE MOJ BABO ŽIVOT DAO A JEDNO OD NJEGOVO DVOJE DJECE SVAKU NOĆ PROSI I MOLI ZA BOLJE SUTRA NJEGOVOG DJETETA!”

“Ja ovo nisam želio, niti birao, nisam želio da vas svako veće molim samo da podijelite nas apel, na ovo su me natjerali naši doktori i naše institucije koje su trebale da stoje iza moga Ajdina!” – započeo je svoju tužnu priču Elvis Žigonja iz Zenice.

“Nakon neuspjelog i pogrešnog liječenja i da snose troskove liječenja u inostranstvu, a ne ovako da moljakam svaku veće🥺. Za ovu državu je moj babo život dao, dao život za bolje sutra svoje djece i djece svih nas, izgubio je život, a jedno od njegovo dvoje djece svaku noć prosi i moli za bolje sutra njegovog djeteta.
Dragi prijatelji ja vas molim, molim i sve portale, medije i one koji objavljuju svojekakve naslove, obajavite ovo HARAM VAM BILO svima vama u INSTITUCIJAMA koji ste mogli da pomognete, a zažmirili ste i oglušili na vapaj ŠEHIDSKOG djeteta.
Potreban iznos 20.000 € (40.000 km )◀️
⬇️ ⬇️ ⬇️
15.000 € ▶️ Operacija desne noge
3.000 € ▶️ Kontrolni pregledi kod ostalih doktora.
2.000 € ▶️prevoz i smještaj
Iznos koji je potreban za operaciju desne noge, na kojoj će biti 4 zahvata je 15.000€, svim da ćemo prije toga imati i kontrolne preglede kod dr. Alanaya ( ortopeda za kičmu ) i dr. Buraka ( urologa), koji će koštati oko 3.000€.( snimci, pregledi, konsultacije).

Do sad donirano 3370€
#paypal_racun
zigonje@gmail.com
U dogovoru sa dr. Turkmenom želimo da se sve završi sto prije, doktor je saglasan i čim završi škola idemo za Tursku ako Bog da…
Molimo dijelite apel, dijelite sa svojim prijateljima, grupama, stranicama, idemo jako
i najjače, idemo svi….
#svizaAjdu❤️
Svi vi koji želite pomoći našem AJDINU možete to učiniti uplatama na njegov ziro racun:
#Za uplate iz BiH
Intesa SanPaolo Banka Zenica
Na ime: Ajdin Zigonja
Racun banke:154-001-00000019-10
Broj Ajdinovog tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.
(Ako kojim slucajem nece da prihvati slovo Z, onda mozete staviti broj 2)
#Za uplate iz inostranstva:
Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.
Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11
IBAN:BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22
Te na #paypal racun: zigonje@gmail.com
Za sve dalje informacije o Ajdinovom slučaju, stanju ili bilo koja pitanja, možete kontaktirati oca od Ajdina, Elvis Žigonja
Kontak telefon: +38762062226 (viber ili Whatsapp) ili na facebook grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ZIGONJI ili ličnom profilu Elvis Žigonja.
Idemo dalje💪voli vas porodica Žigonja

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *