ZNAKOVI UPOZORENJA: Prokrvarila i rijeka u Sibiru!

Sustavno ignoriranje “znakova vremena” neće spasiti odgovornosti koju svatko od nas nosi u posljednjim vremenima,

Iako se znanstvenici zaista trude smiriti ljude i dati im znanstveno objašnjenje, neki znanstvenici pak tvrde da nisu u pitanju alge koje se spominju.

Neki od ovih događaja ostali su u potpunosti neobjašnjeni, a diljem svijeta se upozorava na predznake Sudnjeg Dana.

ovoga puta ni znanstvenici ni nitko zapravo je ne znaju što se dogodilo i zašto je rijeka Daldykan River blizu Norilsky u Sibiru u nekoliko sati izgubila svoju prirodnu boju i gotovo pred očima mještana poprimila apokaliptičnu – crvenu.

Kako izviještava Russia Today, znanstvenici su prvo mislili kako je zagađenje rijeke izazvala tvornica Norilsk Nickel koja je ujedno i najveći proizvođač nikla na svijetu, no međutim iz tvornice su demantirali bilo kakav utjecaj na rijeku.

‘Nije bilo nikakvih curenja niti slučajnog ispuštanja otpada u rijeku’ poručili su u tvornici dodavši da ‘oni nemaju veze s tim’ dajući novinskim agencijama slike rijeke iz zraka u srijedu koja ima potpuno prirodnu boju,  što je istražitelje potpuno zbunilo jer rijeka je u srijedu bila crvena!

S obzirom na to da ova rijeka ne utječe na vodoopskrubu istraživanja se nisu nastavila a brojni građani upozoravaju da ovo nije slučajno – ‘Bog nas opet upozorava !

novihorizonti

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara